Coffy

Hej Anki!

 

Tiden går så fort, jag borde svarat på ditt mail för länge sen, men dagarna bara flyger iväg!

Allt är bra med oss! Hade inte några utställningsplaner, och tror inte att det blir några, ingen av oss är utställnings intresserad och tiden räcker inte till helt enkelt. Hela denna våren har gått till examensarbete, och i höst är det nytt jobb och nya utmaningar som väntar. Antagligen innebär det att Coffy får börja på dagis om vi inte hittar någon annan lösning så hon slipper vara ensam hemma på dagarna. Hittills har ju jag varit hemma större delen av tiden.

Har tänkt många gånger att jag skall skriva några rader på din sida om hur det är att ha puli, men inte hunnit med det heller....Coffy är en mycket personlig hund, inte lik nån annan hund jag träffat! Hon älskar alla och är alltid till bristningsgränsen glad (skrattar när hon blir riktigt till sig, drar bak läpparna så lite tänder syns och låter på ett lite väsande sätt i stötar), kan dock bli rejält stött & sur, hittar på alla möjliga bus, jo-jag är säker på att hon gör det medvetet, och kan när hon känner att det behövs bli rejält arg! Hon vaktar mig, och oss, nåt oerhört mot andra hundar, särskilt stora hundar, låter som en gris när hon blir upphetsad över nåt och snarkar som en timmerman.

Hon är oxå väldigt lättlärd på allt hon tycker är kul, lätt att ha lös på promenad, lydig och ordningsam på alla vis, fast det märks så väl när hon inte vill eller när hon tycker att jag är dum. Emellan åt skiter hon faktiskt friskt i mig och gör som hon vill i alla fall....*suck* å då är det ALLTID nödvändigt att bada efteråt.....huga

 

Hoppas att du repat dig från din sjukskrivning och att allt är väl med er alla!

 

Kramar från Solveig, Coffy & familjen!

Coffy med familj i Göteborg

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus