Mindi

Min första hund blev en puli, största anledningen till att jag valde just pulin var min allergi.

Så det började med att jag satt och tittade för skojs skull på blocket och hittade annonsen med dessa otroligt gulliga valpar. Och dels var dom allergivänliga, så jag skickade ett mejl till kenneln. Det ena ledde till det andra och en dag bar det iväg till kvicksund.

Väl på plats fick jag se dom små liven och den lilla tösen jag var där för, var helt oemotståndlig, så då var jag fast och det är jag oerhört glad över, för idag är det jag och Mindi.

Att uppfostra Mindi har både vart jobbigt och otroligt kul och man har fått en äkta vän. Under tiden Mindi var i trotsåldern var det jobbigt, hon arbetade emot mig hela tiden och gjorde raka motsatsen mot vad jag sa. Men det varade ingen längre period och idag är Mindi en mycket foglig hund och är leksugen större delen av dagen, alltid glad när man kommer hem från jobbet och har mycket hjärna så har man tid kan man nog lära Mindi till att göra det mesta.

Att skaffa en puli som första hund är något jag rekommenderar.

Kennel Altorros och Anki har gett mig stöd under Mindis uppväxt. Har jag haft funderingar kring Pulin eller hund uppfostran har jag alltid kunnat höra av mig till Anki på ett eller annat sätt och har man inte hörts på ett tag dimper det ner ett mejl med jämna mellan rum.

Anki har även ordnat valpträffar och kennelträffar där har vi fått träffa våra hundars syskon och föräldrar, fått prova på lite agility, lydnad och sett större hundar arbeta.

Jag är oerhört nöjd med Mindi och stödet från Anki och hennes kennel. Jag rekommenderar verkligen att ta kontakt med Anki om du har funderingar kring att skaffa en puli eller bara har frågor kring rasen.

/Jenny och Pulin Mindi

Pulitiken Mindi med matte Jenny

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus