Tidigare foderhundar

Tidigare foderhundar

 

Dessa tikar har gått vidare i avel. Det har funnits andra också, men jag har inte ansett dem duga för avel och därmed har jag gallrat bort dem.

Altorro's Daphne Alpina, kallad Daphne är använd en gång i avel.Hon bor i Söderbärke hos Christina Alverhag i en stor flock hundar. Tyvärr fick inte den hannen jag sparade med avelsrätt ner sin andra sten. Det är en snygg hanne som jag annars troligen hade använt vidare. I honom fanns bortgångna Siv Engmans finska vita linjer.

Kull 1

Altorro's Kutyus Konrad

Altorro's Kutyus Kazimir

Altorro's Kutyus Kitty

Altorro's Kutyus Kleopatra

 

 

Diva - Altorro's Blommeria har haft 2 kullar, varav hon vart inleasad andra gången. Diva är en framgångsrik hund i agility med sin matte Christina Alverhag som också startat kennel.

Kull 1

Altorro's Hajas Hannibal

Altorro's Hajas Herkules

Altorro's Hajas Hektor

Altorro's Hajas Hedwig

Altorro.s Hajas Happi Paws

Kull 2

Altorro's Johász János

Altorro's Johász Jákob

Altorro's Johász Józsua

Altorro's Johász Juli

 

Altorro's Izzò Izidóra, kallad Iza bodde hos mig de första 2 åren men pga sjukdom var jag tvungen att omplacera henne. Hon har fått 2 kullar och bor hos Mia i Avesta som nu äger henne.

Kull 1

Altorro's Nybo Nicoletta

Kull 2

Altorro's Páratlan Pál

Altorro's Páratlan Pisti

Altorro's Páratlan Patrik

Altorro's Páratlan Panni

Altorro's Páratlan Paula (hon har flyttat till Lofoten och ska gå i avel i Norge)

Altorro's Páratlan Piroska (bor hos mig)

.

 

Altorro's Hajas Hedvig kallas för Hedda och bor hos familjen Magnusson i Västerås som är aktiva människor i både naturen och på agilitybanan. Där bor även systern Happi. Hedda har fått 1 kull.

Kull 1

Altorro's Mágnuszszon Márk

Altorro's Mágnuszszon Móric

Altorro's Mágnuszszon Mózes

Altorro's Mágnuszszon Miléna

Altorro's Mágnuszszon Miléna har tidigare vart helfoderhund hos min ex.man.

Kull 1:

Altorro's Q's Qarat

Altorro's Q's Queen

 

Altorro's Callisia Elegance - Lilo har fått 2 kullar med en valp i varje kull.Hon bor hos Christina Alverhag i Söderbärke.

Kull 1

Altorro's Gyapjùs Gábor, kallad Kenzo som bor hos hos Christina Alverhag i en stor hundflock och är aktiv och duktig i agility.

Kull 2

Altorro's Liget Leyla, kallad för Leyla. Hon bor hos fodervärd i Eskilstuna tillsammans med 2 pulipojkar. Avelsrätten för Leyla är kvar i kenneln.

 

Altorro's Fekete Funny kallad Ani var på halvfoder hos min vän Titti. Det blev tyvärr bara 1 valp. Avelsrätten finns kvar i kenneln. Den valpen är det sista jag har kvar av min avlidna älskade Elvis.

Kull 1

Altorro's Óriási Olga

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus