Till minne av

2 juni 2015 fick min älskade och högt värderade Claudia somna in pga sjukdom. Mitt "hjärta" fick jag ha i mer än 13,5 år och vi ha gjort så mycket roligt tillsammans genom åren. Hon var från början fodertik innan jag hade kennel. Jag valpade henne åt en annan kennel. Vi var på utställningar. Hon tog sina 3 cert på raken av hårda domare. Hon var duktig i lydnad och i spår. Hon lämnade ett enormt tomrum, som aldrig går att ersätta. Men NU min älskade Claudia är du på andra sidan regnbågsbron....du är ung....du är frisk....du har träffat Elvis igen...en dag mitt hjärta kommer vi att mötas igen .....

 

Min högt älskade och värderade första puli, Elvis-Åkerby Electus fick somna in den 5 maj 2014 vid 13-års ålder. Han hade då cancer i buken och det fanns ingen återvändo. För att vara så sjuk som han faktiskt var, så är det förvånsvärt vilken kondition denne killa hade. Han var min högt älskade kille, han har blitt pappa till flera kullar valpar. Han är saknad inte utav bara mig, utan min ex.man, barnen och vänner. Men nu slipper han smärtor och kan springa runt "i hundhimlen" och leta efter snygga och trevlig tjejer. Du finns i mitt hjärta Nu och för Alltid, min älskade Elvis.

 

.

2 December 2015 fick jag ta det andra tuffa beslutet det året och Leona fick vandra till sin mamma Claudia,på andra sidan regnbågsbron exakt 6 månader efter. Nu har min fina Leona det bra. Saknad än idag och det gör ont. Men man får aldrig vara egoist när det gäller djur och vi människor kan ta vårt ansvar så de slipper dö i plågor. Leona har gjort mycket bra i min kennel. Hon var glad och tossig ända in i slutet. Hon har gett många bra avkommor med bl.a bra höfter. Älskad och saknad av många människor. Hon har sin grav i Nybro hos familjen Fallqvist som älskat och vårdat mina hundar.

 

Älskade Kayo Krikon-Caca från Västsjö var från början en helfoderhund hos min pappa. När mamma dog år 2004 blev hon pappas allt. Hon gick i avel hos mig en gång. Hon var en härlig hund, med många lustigheter för sig. Sommaren 2014 tog pappa till slut beslutet att låta henne somna in 14 år gammal med många krämpor som var åldersrelaterade. Så nu springer Kayo pigg och frisk tillsammans med Elvis i deras nya värld.

Altorro's Explodina kallad Dina var en underbar och glad hund. Hon bodde i Valla hos Lilian och Lennart med avelsrätt i kenneln. Vi gick tillsammans på utställningar och det fanns bara en Dina. Tragiskt så blev Dina och matte Lilian påkörda av en bilist som saknade omdöme. Lilian hade änglavakt och överlevde, dock med skador som följd. Numera mår hon bra och Dina är tillsammans med andra fina och underbara hundar på ett ställe där man inga smärtor har..

Till minne av

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus