Valpar

När jag har valpar så skickar jag alltid bilder och filmklipp till mina valpköpare varje vecka. Från att de blivit lite äldre får man gärna komma på besök och hälsa på sin blivande valp flera gånger om man vill.

 

Nästa kull är planerad till våren 2017

 

 

 

Valpar

 

 

 

Se under avelsplaner vilka valpullar jag planerar

P-kullen nyfödda

P-Kullen har flyttat

Altorro's Páratlan Paula har flyttat långt bort. Hon bor hos Gerd i Lofoten i Norge. Hon kallas för Csilla. Lycka till Gerd!!!

Altorro's Páratlan Patrik kallas för Pelle och bor hos min fodervärd Teresia. Jag har avelsrätten på Leyla. Pelle har även en pulikompis till att umgås med, Rocky. Lycka till Teresia, eller kanske det är dottern Ida som man ska lyckönska!!!

Altorro's Páratlan Panni heter Nala och bor kvar hos Mia i Avesta, som även nu äger mamma Iza. Lycka till Mia!!!!

Altorro's Páratlan Pál kallas för Skorpan och bor hos Caroline och hennes man Victor i Västerås. Lycka till med Skorpan!!!!

Altorro's Páratlan Pisti kallas för Nero och har flyttat till Norrtälje. Lycka till Marie och Emil med er lilla kille!!!

Altorro's Páratlan Piroska är min egen valp som kallas för Puma. Förhoppningsvis håller hon för avel i framtiden. Lycka till säger jag till mig själv som inte haft valp på flera år pga sjukdom.

Consectetuer, variusi ipsum nullam repellendus